Mopuri


Pensule, Role, Bidinele

Maturi si perii


Presuri


Articole pentru casa

Bureti si lavete


INFO

Calitatea produselor
Producem mopuri din bumbac de calitate superioara, la standarde europene.

Importam numai produse atent selectate, care provin de la lideri in domeniu, in cea mai mare parte companii din Italia.
Produse importate
Maturi, perii, galeti, pensule, role, bidinele, farase, ghivece, jardiniere, articole pentru casa, articole din inox, presuri, bureti si lavete.

Despre noi

SC Mimati Com SRL a inceput sa-si desfasoare activitatea in anul 1992, avand ca linie principala distribuirea de produse alimentare si nealimentare.

Incepand cu anul 1998, SC Mimati Com SRL s-a orientat doar pe distribuirea de produse nealimentare si anume articole de curatenie, zugravit, vopsit si mase plastice. Pe parcursul acestor ani, firma s-a dezvoltat continuu, marindu-si numarul de angajati.

Din anul 2002, SC Mimati Com SRL si-a reorganizat activitatea, avand ca scop principal importarea acestor articole si nu in cele din urma, distribuirea lor la nivel national.

Datorita solicitarilor mari de marfa din toata tara si in special mopuri, incepand cu anul 2010, se trece la o productie masiva de mopuri din bumbac, avand ca scop distribuirea acestora pe intreg teritoriul Romaniei, fiind in acelasi timp si un puternic importator de articole de curatenie, zugravit, vopsit si mase plastice.